martes, 29 de octubre de 2013

Els meus dibuixos

Aquí penjaré els meus dibuixos fets a Tècniques Graficoplàstiques.
50x70cm paper gris
Això també es casi el mateix que el anterior dibuix, però en un paper de color gris. Esta dibuixat amb creta de color blanc per els costats mes lluminosos i carbonet per treure li ombres perquè com el paper te un color fosc em va servir un color mes fosc.
50x70cm paper.
 El dibuix esta fet amb carbonet, en un paper DIN A 4.
DINA 4 paper blanc

Aquest es el meu primer dibuix amb ceres, es un modificació del dibuix original que em va donar la professora.El dibuix no va queda molt be  pero es tracta de practicar aquesta tècnica. Em sembla que no ho faig malament per la primera vegada.
DINA4 paper blanc

Aquesta tècnica es tracta d'equilibrar els objectes en el paper. Aquestes objectes son dues ampolles, un de vidre i l'altre de plàstic. Cada un està dibuixat dèsde un  punt de vista diferent.
50x70cm paper blanc

Aquestes dos  dibuixos, son de pastels i llapis de fusta colors , dibuixat en un paper gran, es la mateixa maceta dibuixat d'un  punt de vista diferent, aquesta maceta es diu "pensamiento" .

 


Aquesta tècnica es diu aquarel·les. es un dibuix d'una sabata meva està feta amb aquarel·les i llapis de fusta de colors. Es un tècnica que funciona amb aigua també una cosa molt important ; només es pot fer amb pinzells; es molt complicat per l'aigua, per això es necessita   un paper molt resistent.

Una altre dibuix de pastels. Es una ballarina, l'objectiu d'aquest dibuix es practicar la tècnica dels colors de pastels  aplicant moltes colors diferents, integrant-les en el dibuix i aplicar les de moltes maneres. En aquest dibuix he usat els colors de pastels, llapis de grafit, i llapis de fusta de colors. Es un dibuix una mica difícil i complicat pero no queda malament. Aquest dibuix es una interpretació d'en Edgard Degas una artista que treballa amb els pastels.Aquest es un retrat del meu company Dayton, tambe es un dibuix fet amb pastels, llapis de fusta de grafit i de colors. Es el meu primer dibuix de retrat en DINA4, no queda molt bé però tampoc està malament per la meva primera vegada

Aixo es el meu primer dibuix del tecnic del pastel. Es una magrana fet en pastels en cartolina de color negre amb el meu nom integrant en el dibuix.


Aquest dibuix de magrana l'he fet amb retoladors de colors en un paper normal, amb el meu nom integrant.

Aixo es un dibuix magrana; a l'esquerra esta fet amb llapis de gràfic de fusta aplicant les ombres (projectat i natural) i a la dreta amb llapis de fusta de color.

Aquest es una signatura meva en un paper gran DINA4; es per aplicar el tecnic dels pigments. No li fet com jo volia perquè li falta determinació i més treball, pero una altra vegada prometo fer-ho millor.Aquest es el meu dibuix del primer treball que hem realitzat en el tecnic de carbonet. Es un dibuix senzill de un paper gran usant trossos de paper de diari i impresos de diferents  lletres, integrant amb el dibuix. Es per aplicar el tècnic de carbonet i paper de diari.
una altre dibuix de la tècnica de carbonet, pero només amb la lletra D. Aquest es un esbosso de DINA 3, dibuixat amb llapis de grafit, un tros de paper de diari integrant amb el dibuix  .


No hay comentarios:

Publicar un comentario