martes, 29 de octubre de 2013

Artefactes Tridimensionals

Aquí penjaré els meus treballs que fem a Volum



És una foca feta amb capaç por-ex i enganxades amb silicona i llimades amb raspalls i paper de llimar, tambe ens va servir una serra electrònica per tallar les en formes de foca.Al final hem pintat la foca de color gris clar i fosc, i afegit els detalls.  




Ara hem usat paper de guix i papers de seda per fer altres foques a partir de la foca de por-ex. Això es el procés de fer les foques de paper de guix a partir la foca de porres. A baix de la foca hi ha un suport de fusta.

Són fanalets de papers de seda,  estan fetes a partir d'unes globus intxades, ficar li cola despres gaixarli els troços de papers i les deixem fins que se sequin per pinxar les globus.



Aquestes fanalets son de papers de seda vermell, estan fetes a base de fil de ferro, son fanaletes de varies formes.






Això son les butaneres que hem fet amb fil de color taronja, son per les ballarines del espectacle.







obra del grup bat art plastic






Això es el carro-mato de circ que hem fet a base de cartró i papers de diari lo hem forat amb papers de seda, després lo hem pintar de vermell i blanc, també esta escrit el nom de l'espectacle que es “CIRQUE DU SOL” hem usat rodàs de bicicletes per la mobilització també hem afegit detalles com ara: xemeneia, flores.


El elefant esta fet amb ampolles de plastics després forat les amb paper de diari i cartró. La base es fusta, la trompa es un tub tambe forat amb paper de diari. En la fase final hem forat tot amb paper de pedra (tres capàs) amb engruno per enganxar el paper de pedra al elefant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario